9 de nov. 2012

Men in Black 3


Men in Black 3 (2012)
Director: Barry Sonnenfeld
Intèrprets: Will Smith (com a agent J), Tommy Lee Jones (com a agent K), Josh Brolin (com a agent K de jove), Jemaine Clement (com a Boris l'Animal), Emma Thompson (com a agent O), Michael Stuhlbarg (com a Griffin)Vaig al gra, que se m'acumula la feina.

Peli que passa sense pena ni glòria. Vaja, que n'esperava molt més. 

A nivell d'armes mega-modernes, i caracterització d'alienígenes, res que sorprengui vistes les altres dues. Les motos circulars, potser. L'interès estava en veure el tema del viatge en el temps i tal. I més tenint en compte que viatgen fins al llançament de l'Apollo 11. Té la seva gràcia, sí.

La peli va d'un dolent molt dolent, en Boris l'Animal, que estava empresonat a la Lluna per culpa (o gràcies) a l'agent K. L'agent K, de jove, també havia pogut activar un sistema de defensa a la Terra per evitar la invasió d'una raça alienígena. Un cop el dolentot s'escapa, decideix viatjar cap al passat per pelar a l'agent K i evitar així, primer, que l'empresoni i perdi un braç en la lluita, i, segon, que s'activi aquest sistema de defensa. 

Ja al passat, on també s'hi presenta l'agent J, aquest i un jove agent K lluiten contra el dolentot diguem-ne jove i el dolentot que ha viatjat al passat. Òbviament, guanyen els bons.Hi ha un moment tendre quan apareix un General americà que ajuda als MIB però que resulta mort fruit de salvar-li la vida a l'agent K. Aquest general tenia un fill, que corre a preguntar per son pare. L'agent K el neuralitza i li diu que son pare és un heroi. I marxen tots dos. Aquest nen resulta ser l'agent J.

M'ha agradat el personatge de Griffin, un arcanià capaç de preveure totes les alternatives de futur i calcular les probabilitats de que en passi una o l'altre. 

En resum, però, i com deia, peli sense pena ni glòria. Només recomanable si no tens res més a fer i no tens cap altra peli per mirar. 

  
(http://www.sonypictures.com/homevideo/meninblack3/)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada