9 de nov. 2012

Men in Black 3


Men in Black 3 (2012)
Director: Barry Sonnenfeld
Intèrprets: Will Smith (com a agent J), Tommy Lee Jones (com a agent K), Josh Brolin (com a agent K de jove), Jemaine Clement (com a Boris l'Animal), Emma Thompson (com a agent O), Michael Stuhlbarg (com a Griffin)



Vaig al gra, que se m'acumula la feina.

Peli que passa sense pena ni glòria. Vaja, que n'esperava molt més. 

A nivell d'armes mega-modernes, i caracterització d'alienígenes, res que sorprengui vistes les altres dues. Les motos circulars, potser. L'interès estava en veure el tema del viatge en el temps i tal. I més tenint en compte que viatgen fins al llançament de l'Apollo 11. Té la seva gràcia, sí.

La peli va d'un dolent molt dolent, en Boris l'Animal, que estava empresonat a la Lluna per culpa (o gràcies) a l'agent K. L'agent K, de jove, també havia pogut activar un sistema de defensa a la Terra per evitar la invasió d'una raça alienígena. Un cop el dolentot s'escapa, decideix viatjar cap al passat per pelar a l'agent K i evitar així, primer, que l'empresoni i perdi un braç en la lluita, i, segon, que s'activi aquest sistema de defensa. 

Ja al passat, on també s'hi presenta l'agent J, aquest i un jove agent K lluiten contra el dolentot diguem-ne jove i el dolentot que ha viatjat al passat. Òbviament, guanyen els bons.



Hi ha un moment tendre quan apareix un General americà que ajuda als MIB però que resulta mort fruit de salvar-li la vida a l'agent K. Aquest general tenia un fill, que corre a preguntar per son pare. L'agent K el neuralitza i li diu que son pare és un heroi. I marxen tots dos. Aquest nen resulta ser l'agent J.

M'ha agradat el personatge de Griffin, un arcanià capaç de preveure totes les alternatives de futur i calcular les probabilitats de que en passi una o l'altre. 

En resum, però, i com deia, peli sense pena ni glòria. Només recomanable si no tens res més a fer i no tens cap altra peli per mirar. 

  
(http://www.sonypictures.com/homevideo/meninblack3/)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada