Sobre mi

Vols dir que cal?

Qui sóc o qui deixo de ser, tan se val.

La idea del blog és recollir la primera impressió d'allò que m'agrada o que em sobta o que em transmet alguna cosa. La majoria de cops, aquesta primera impressió s'acaba diluint amb el temps i acaba perdent aquell efecte sorpresa inicial. I és una llàstima.

Ho he restringit a Pelis, Discos, Llibres i Llocs inspirat per Ciència ficció, la cançó d'Els Amics de les Arts. Dins de Llibres hi posaré còmics, que és el que llegeixo darrerament. El problema el tenia amb les obres de teatre, que volia incloure-les dins de Pelis, i amb els concerts, que volia posar-los dins de Discos. Al final, però, he posat totes dues coses dins de Llocs. Ja veurem si ho acabo canviant....

També he tingut que marcar un punt de partida. Hi ha moltes pelis, i molts discos, i molts llibres i molts llocs que ja he viscut com el primer dia, però ja fa temps. En alguns casos, molt de temps. I si ara els hi dediqués una entrada, el que expliqués, ja no seria com si ho visqués com el primer dia. Ja no seria el mateix.
Tan de bo hagués començat aquest blog molt abans.

Ah, aviso també que les entrades dedicades sobretot a pelis i llibres estaran farcides d'spoilers. Potser ho hauria d'anar recordant a les pròpies entrades, no? Tot plegat es tracta d'una visió personal. Espero que aquests spoilers no siguin motiu de discòrdia.


6 comentaris:

 1. Respostes
  1. Com dic més amunt, qui sóc o qui deixo de ser, tan se val.

   Elimina
 2. Es imprescindible !!!!. Pots posar que t'agradaba baixar pel "tobogan turcit" i que comprabes camions sense volant...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, però el camió estava ple de caramels. Ara no recordo si em va costar 70 pessetes, o van ser 135.

   Elimina
 3. M´agradat molt l´idea de fer comentaris sobre les coses tan boniques que tenim per aquí, cun puguis esbrina algo sobre l´hermita de la Roca.
  ROSA

  ResponElimina
  Respostes
  1. Cert. L'ermita de la Mare de Déu de la Roca és molt bonica i està en un lloc molt xulo, amb molt bona vista si el dia és clar. Fins i tot podríem dir que és un lloc "mític".

   Elimina