21 de des. 2012

La hora más oscura


La hora más oscura (2011)
Director: Chris Gorak
Intèrprets: Emile Hirsch (com a Sean), Olivia Thirlby (com a Natalie), Max Minghella (com a Ben), Rachael Taylor (com a Anne), Joel Kinnaman (com a Skyler)


(n. de l'a.: Com se m'està acumulant la feina, entro els resums a sac, sense matar-m'hi gaire. Bàsicament bolcaré els apunts que prenc en un trosset de paper just quan acabo de veure la peli. M'agradaria complementar-ho amb fotos i enllaços i arguments més explicats, però no dono a l'abast.)



Moscou. Dos informàtics van a vendre una xarxa social que han creat. Un soci els estafa i fa passar el programa com si l'hagués fet ell. Malgrat això, els dos informàtics surten de festa i coneixen a dues turistes americanes, com ells. De cop, comencen a caure unes llumetes del cel, com si fos una aurora boreal. Però de veritat són uns ens alienígenes que consumeixen a tothom amb qui es creuen gràcies a l'escut protector d'energia que els envolta i els fa invisibles.

Els 5 joves s'uneixen per vèncer als dolents. També s'ajunten amb la resistència russa que troben, una resistència molt patriòtica. L'objectiu és arribar a un submarí que hi ha al riu per a poder fugir.



Tot i que hi ha algun efecte especial xulo i que la idea de les bombetes que s'encenen soles per detectar als dolents és bona, la peli és totalment prescindible.

Recomanable? No. O sí si vols una peli d'electroencefalograma pla. Imprescindible? No, gens ni mica.


(http://www.lahoramasoscura.es/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada