8 de des. 2012

MS1. Màxima Seguretat




MS1. Màxima Seguretat (2012)
Director:  James Mather, Stephen St. Leger
Intèrprets: Guy Pearce (com a Snow), Maggie Grace (com a Emilie Warnock), Vincent Regan (com a Alex), Joseph Gilgun (com a Hydell)


(n. de l'a.: Com se m'està acumulant la feina, entro els resums a sac, sense matar-m'hi gaire. Bàsicament bolcaré els apunts que prenc en un trosset de paper just quan acabo de veure la peli. M'agradaria complementar-ho amb fotos i enllaços i arguments més explicats, però no dono a l'abast.)


La peli va d'una mena de presó espacial (sí, sí, a l'espai) on hi ha gent molt.... xunga. Resulta que a aquesta mateixa presó hi va la filla del President en una mena de missió humanitària. Òbviament, hi ha un motí (encapçalat per un dolent molt dolentot i el seu germà que està mig boig) i l'agafen d'hostatge. Per tal de solucionar el tema, envien a un  marine, el prota, a qui li havien parat una trampa i el mig entabanen dient-li que a la presó aquesta hi ha un pres que podria tenir la clau de la seva innocència. Òbviament, el que volen és que salvi la filla del President. 

Al final, resulta que el superior, que semblava bo, és dolent, ja que trafica amb secrets. I el que semblava dolent, no ho és tant. Ah, i el prota es queda amb la noia.

Té alguna escena divertida, com quan li donen un mapa a la noia i aquesta s'ha d'orientar. Sí, és un tòpic, però si està ben tractat, és divertit. També m'ha agradat l'escena on durant una persecució, el prota salta des d'un terrat i intenta entrar per una finestra del bloc del davant, com sempre passa. Aquí, però, rebota contra el vidre de la finestra, que no es trenca, i cau al carrer. Això sí, damunt d'uns matalassos que hi havia llençats allà al mig del carrer.... Sobre l'escena en la que salten d'una nau espacial amb el vestit espacial, entren a l'atmosfera, i descendeixen tranquil·lament en un paracaigudes, millor no dir res.

Tot i això, no deixa de ser una peli d'acció, que dura una horeta i mitja però es fa un pèl llarga. Pel·lícula d'encefalograma pla que malgrat tot es deixa veure, ja que van bastant al gra. Europea. I es nota.


Recomanable? Home, depèn del que busquis. Sí, es pot veure, tot i que es fa un pèl llarga. Imprescindible? No.



(http://www.ms1maximaseguridad.es/)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada