1 de des. 2012

Un lugar para soñar



Un lugar para soñar (2011)
Director: Cameron Crowe 
Intèrprets: Matt Damon (com a Benjamin Mee), Scarlett Johansson (com a Kelly Foster), Colin Ford (com a Dylan Mee), Maggie Elizabeth Jones (com a Rosie Mee), Elle Fanning  (com a Lily Miska), Thomas Haden Church (com a Duncan Mee)


(n. de l'a.: Com se m'està acumulant la feina, entro els resums a sac, sense matar-m'hi gaire. Bàsicament bolcaré els apunts que prenc en un trosset de paper just quan acabo de veure la peli. M'agradaria complementar-ho amb fotos i enllaços i arguments més explicats, però no dono a l'abast.)


Quan vam veure el tràiler d'aquesta peli al cine, no ens va sembla malament del tot. Entre el director i els actors.... No sé. O potser ens va venir al cap Criaturas Feroces.

La peli va d'un vidu, en Benjamin, amb un fill de 14 anys i una filla de 7. Ell és periodista i es dedica a fer documentals i reportatges com d'aventura. Com no pot seguir vivint on viuen perquè tot li recorda a la seva dona morta mig enrere, decideix marxar i començar de nou. El seu fill és el típic preadolescent conflictiu, i acaba expulsat del col·legi. Això sí, dibuixa molt bé. La filla està com a més mimada, de manera que el pare passa més del fill. També compta amb el suport de son germà.

Mirant cases, en veuen una de molt xula, lluny de tot. L'únic.... inconvenient, és que la casa pertany a un zoo. I al final s'ho queda tot: casa i zoo. El zoo, òbviament està amenaçat de tancament, cosa que implicaria traslladar els animals que hi ha, i que els treballadors que té es quedin sense feina. Entre aquests treballadors, hi ha una treballadora que.... li fa tilin al pare. També hi ha una treballadoreta que.... li fa tilin al fill.

Desenllaç i final del tot previsibles.





Sembla ser que part del que s'explica a la peli és verídic. És una peli mona, d'amor, com un conte. Parla de superació, de "voler és poder", de que mai és tard per tornar a començar. 

Recomanable? Home, si vols una peli mona, d'amor, lleugereta, i tal, potser sí. Però tampoc és res de l'altre món. Imprescindible? Casi que no. El Cameron Crowe en té de molt millors.


(http://www.unlugarparasonar.es/)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada