30 de gen. 2013

Free Acid


Free Acid (2012)
DirectorVictor Parkas
IntèrpretsMartí Gallen (com a Kurt), Alba Ribas (com a Susana), Rodrigo García Olza (com a Juanma), Cels Piñol (com a Cels Piñol)


Es tracta d'un curt realitzat com a pràctica a l'ESCAC. Segons comenta el director, es va fer en tres dies, de pressa i corrent. I potser sí que es nota aquesta precipitació, però això no li treu qualitat ni diversió, que n'hi ha molta.

A destacar l'aparició d'en Cels Piñol fent.... d'ell mateix. Imperdible el diàleg (i la interpretació) que té.

Com és un curt, el millor és veure'l. Directament.


FREE ACID from Victor Parkas on Vimeo.


Culturalment dispers 100%. Les referències a pelis i còmics són constants: diàlegs, lloc on passa l'acció, vestimenta dels personatges, ....

La història és tirant a.... clàssica: un noi que està enamorat d'una noia, i el seu novio no li posarà les coses fàcils. Però gràcies als amics (i a una font d'inspiració.... estelar), sabrà com afrontar la situació. 
En sortirà victoriós? No ho explico. Mira el curt.

Fresc, divertit, emotiu.

L'he descobert gràcies a entrades com les que hi ha a l'Arcadia de Urías, a Zona Negativa, o al blog de Jaume Estruch. En els tres llocs hi ha crítiques i comentaris molt més encertats que aquest.

Recomanable? Sí, molt. Imprescindible? També. No hi ha excusa per no veure'l.  (http://vimeo.com/57993573)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada