11 de gen. 2013

Jumper


Jumper (2006)
DirectorDoug Liman
IntèrpretsHayden Christensen (com a David Rice), Jamie Bell (com a Griffin), Rachel Bilson (com a Millie), Samuel L. Jackson (com a Roland), Diane Lane (com a Mary Rice)



(n. de l'a.: Com se m'està acumulant la feina, entro els resums a sac, sense matar-m'hi gaire. Bàsicament bolcaré els apunts que prenc en un trosset de paper just quan acabo de veure la peli. M'agradaria complementar-ho amb fotos i enllaços i arguments més explicats, però no dono a l'abast.)



Bona idea, principi prometedor, però no acaba de quadrar. Dura encara no una hora i mitja, però es fa llarga. I el final és com a molt precipitat, molt a sac. 

Que de què va? Doncs resulta que en David és un jumper: té la capacitat de teletransportar-se. Quan ho descobreix i aconsegueix controlar-ho, marxa i ho aprofita per aconseguir pasta fàcilment i viure bé. I viu tant bé, que torna i reprèn una història d'amor amb la Millie com si res.... 8 anys després?

Tot es complica quan un cos especial empaitador de jumpers, els paladins, el descobreixen. El protagonista no té més remei que demanar ajuda a un altre jumper que coneix, en Griffin. Els paladins, espavilats com són, utilitzen als coneguts i familiars del jumpers com a esquer. Total, que tot es converteix amb un anar saltant d'aquí cap allà per anar fugint. 

Al final, en David descobreix que sa mare és una paladina, i que el va abandonar precisament per no haver-lo de matar, diguem-ne. I ell i la novia "salten" cap a.... ves a saber on. 



Recomanable? Mmmm.... D'aquella manera. És curiosa. I això d'anar saltant, té la seva gràcia.  Però no. Imprescindible? Tampoc. Gens ni mica.

Això sí, tots són molt guapos.



(http://www.imdb.com/title/tt0489099/)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada