19 de gen. 2013

Kiss Kiss, Bang Bang


Kiss Kiss, Bang Bang (2005)
DirectorShane Black  
IntèrpretsRobert Downey Jr. (com a Harry Lockhart), Val Kilmer (com a Gay Perry), Michelle Monaghan (com a Harmony Faith Lane)



(n. de l'a.: Com se m'està acumulant la feina, entro els resums a sac, sense matar-m'hi gaire. Bàsicament bolcaré els apunts que prenc en un trosset de paper just quan acabo de veure la peli. M'agradaria complementar-ho amb fotos i enllaços i arguments més explicats, però no dono a l'abast.)



Peli una mica rara. És un cas policial més o menys normal, però està explicat d'una forma anada una mica de la olla, amb un narrador que és el mateix protagonista i que es presenta i et posa en antecedents. El tema està en que el protagonista és que un xoriço que fuig de la poli i s'amaga a un càsting per una peli i l'acaben enviant a Hollywood a fer d'actor. Allà es troba amb una amiga de quan eren petits i es fa passar per detectiu. I hi ha dos casos diferents que acaben confluint en un de sol.


La peli està narrada com en parts o capítols, i tot passa molt ràpid, com a molt atabalat. Quan no hi ha diàlegs hi ha el narrador, i fa que constantment hi hagi informació. S'ha d'agafar ben despert. Crec que no va ser el meu cas....

Recomanable? Home, és diferent. Si no tens res millor a fer, es pot veure. Imprescindible? No.


(http://wwws.warnerbros.co.uk/kisskissbangbang/?frompromo=movies_maintouts_kisskiss_bangbang)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada