10 de set. 2012

11:14 - Destino fatal




11:14 - Destino fatal  (2003)
Director: Greg Marcks 
Intèrprets: Henry Thomas (com a Jack), Blake Heron (com a Aaron), Barbara Hershey (com a Norma), Clark Gregg (com a l'oficial Hannagan), Hilary Swank (com a Buzzy), Shawn Hatosy (com a Duffy), Stark Sands (com a Tim), Colin Hanks (com a Mark), Ben Foster (com a Eddie), Patrick Swayze (com a Frank), Rachael Leigh Cook (com a Cheri)



(n. de l'a.: Com se m'està acumulant la feina, entro els resums a sac, sense matar-m'hi gaire. Bàsicament bolcaré els apunts que prenc en un trosset de paper just quan acabo de veure la peli. M'agradaria complementar-ho amb fotos i enllaços i arguments més explicats, però no dono a l'abast.)


Pel·lícula amb títol prometedor. Potser títol de peli de por. Tot i això, pels crèdits inicials sembla una comèdia de carreres de cotxes i tal.

La peli entrecreua diverses històries en un punt de la nit: les 11:14. A veure si les puc explicar totes. 

Comença amb un que condueix i atropella un "cos" que sembla caure de dalt d'un pont. Inicialment es pensa que és un cérvol, però de veritat és el cos d'un noi que ha llençat el personatge del Patrick Swayze per desfer-se del cadàver d'un novio de la seva filla que mor perquè li cau un tros d'estàtua al cap quan precisament s'estava beneficiant a la filla. Filla, per cert, que s'entén amb un altre i resulta que l'espavilada els hi fa creure als dos que està embarassada per a que li donin diners per avortar. Ella, però, vol fugir amb el primer d'ells. Però ves per on que no ho podrà fer perquè resulta que 3 nois que surten de festa l'atropellen sense voler i se la carreguen. I com és que l'atropellen sense voler? Doncs perquè resulta que mig torrats com van, a un se li acudeix baixar la finestra i posar-se a pixar, amb la mala fortuna que en una mala maniobra, el que està pixant acaba.... castrat. Ah, un dels que s'entén amb la noia treballa a una botiga, i per tal d'aconseguir la pasta que aquesta li sol·licita, fingeix un atracament a la pròpia botiga, ferint de bala a la seva companya de feina. Malgrat tot, els enxampen. Arf, arf, arf....

Original, curiosa, fregant a estones el surrealisme, el "més difícil encara". També macabre, impossible, i divertida.

Recomanable? Sí. Malgrat tot, passes una estona entretinguda. I també rius. Imprescindible? Jo no diria tant. Si no tens res millor a veure, pot ser una bona opció. Però si no la veus, tampoc passa res.



(http://www.imdb.com/title/tt0331811/)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada