15 de febr. 2013

Al límit


Al límit (2010)
Director: Martin Campbell  
Intèrprets: Mel Gibson (com a Craven), Bojana Novakovic (com a Emma Craven), Ray Winstone (com a Jedburgh), Danny Huston (com a Jack Bennett), Shawn Roberts (com a Burnham), Jay O. Sanders (com a Whitehouse)


(n. de l'a.: Com se m'està acumulant la feina, entro els resums a sac, sense matar-m'hi gaire. Bàsicament bolcaré els apunts que prenc en un trosset de paper just quan acabo de veure la peli. M'agradaria complementar-ho amb fotos i enllaços i arguments més explicats, però no dono a l'abast.)


Resulta que el Mel Gibson és poli, i té una filla que fa temps que no veu i torna a casa. La filla està com a malalta, però no se sap molt bé què li passa. De cop, un dia que surten a passejar, els disparen a la porta de casa i la filla mor. 

La investigació sembla apuntar a que anaven a per ell, però sembla que no era així. La filla treballava a una empresa d'investigació nuclear molt important i havia descobert unes "irregularitats", i es veu que estava contaminada amb radioactivitat. I l'empresa, que compta amb suport polític i econòmic molt important, intenta silenciar-ho tot. 

Al final, pelen a tothom. A tots tots. Així sí, un sobre amb totes les proves de les irregularitats i la corrupció política enviat per la filla arriba a la premsa. 

Molt heavy la relació pare-filla, i com retrata la pèrdua. Això és el més destacable. La peli en sí resulta massa embolicada i es fa massa llarga. 



Recomanable? Home, no gaire. Hi ha pelis molt més entretingudes. Imprescindible? Més aviat no.


(http://edge-of-darkness.warnerbros.com)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada