16 de febr. 2013

Contrarrellotge


Contrarrellotge (2012)
Director: Simon West
Intèrprets: Nicolas Cage (com a Will Montgomery), Josh Lucas (com a Vincent), Danny Huston (com a Tim Harlend), Malin Akerman (com a Riley Jeffers), Sami Gayle (com a Alison Loeb)


(n. de l'a.: Com se m'està acumulant la feina, entro els resums a sac, sense matar-m'hi gaire. Bàsicament bolcaré els apunts que prenc en un trosset de paper just quan acabo de veure la peli. M'agradaria complementar-ho amb fotos i enllaços i arguments més explicats, però no dono a l'abast.)


La peli comença amb un atracament a Nova Orleans. L'escena, tot i ser resultona, és bastant típica: la poli està fent un seguiment d'una banda, i quan decideixen entrar a per ells resulta que estan atracant un altre lloc. A la fugida, un de la banda vol pelar un testimoni i en Nicolas Cage ho evita. Tot plegat fa que un altre quedi ferit a la cama i, com no pot fugir, el deixin allà abandonat.

Després de 8 anys de presó,en Nicolas Cage surt i el tio a qui havien ferit a la cama li rapte a la filla i demana el botí. Com no té pasta, malgrat voler refer la seva vida, ha de tornar a atracar novament. Al final, el dolent mor, i el poli acaba admirant al Nicolas Cage per com a conduit el tema.

Hi ha alguna escena una mica fora de lloc, como xocs de cotxes així en plan espectacular i tal. I al final.... tot acaba com a molt ben lligat, i no cola. Acaba resultant tot com a molt previsible. 


Recomanable? Home, justeta. Acaba sent entretinguda, això sí. Bastant d'encefalograma pla. Imprescindible? No.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada