25 d’abr. 2013

Marvel: Punto de Arranque. El futuro está aquí


Marvel: Punto de Arranque. El futuro está aquí.

Guió: Brian Michael Bendis, Jeph Loeb, Ed Brubaker, Matt Fraction (entre d'altres) 
Dibuix: Ed McGuiness, Bryan Hitch, Terry Dodson, Roberto de la Torre (entre d'altres)


(n. de l'a.: res, que no hi ha manera de portar-ho al dia. No em pensava pas que em portés tanta feina fer les actualitzacions, ni que arribaria a veure tantes pelis i escoltar tants discos i llegir tants llibres i anar a tants llocs. Bé, potser tampoc tinc un consum molt alt de tot això, però sigui com sigui, no pensava que em portés tanta feina tot plegat. Així que seguiré entrant els resums a sac, sense matar-m'hi gaire. Bàsicament bolcaré els apunts que prenc en trossets de paper, o en un mail que m'envio a mi mateix, just quan acabo de veure la peli o llegir el llibre. M'agradaria complementar-ho amb fotos i enllaços i arguments més explicats, però no dono a l'abast.)


Grapa de les que deu sortir de quan en quan explicant el que vindrà en les diferents sèries de la temporada. És una grapa que hauria de sortir gratuita, ja que no deixa de ser propaganda. Com un tràiler, vaja.

Hi ha com una mena de fil conductor que va fent de lligam entre les diferents històries que hi ha. No deixa de ser una altra història dividida en petites parts intercalades entre les altres. Aquesta història presenta a dos personatges que es colen dins la casa de Uatu i aprofiten per mirar els seus arxius, els seus secrets, en un petit instant en el que ell no ho controla. És un fet que passa cada 3 anys. És com si Uatu cada 3 anys bolqués els records a l'arxiu i mentre fa la copia no estigués vigilant. 

Entremig de tot això, Nova i Terrax lluitant contra la força Fénix. 
O un futur devastat per guerres on sembla que gairebé no queden humans per culpa de la obra Kraken (?), i on els X-Terminadors són la ressistència.
O en Kaine, el clon d'Spiderman, fugint (d'Spider-Island?) camí de Mèxic. Vol viure, no ser el dolent.
O la història de dos besson (un mor) relacionats amb el foc i de dues bessones (una mor) relacionades amb el fred. És el projecte Círculo Vacío. Son Fuego de Dragón i Luna Gélida. Separats són poderosos. Junt, imparables.
O el Dr. Extraño, com indaga en els somnis d'un personatge una mica peculiar de Greenwich Village.
O un New York del futur, on Ojo de Halcón i l'Spiderman parlen sobre un deute amb Ultron que creien pagat, però es veu que no ho està. I on un seguit de robots (clons d'Ultron?) ataquen la ciutat.

La veritat és que com tampoc estic posat en totes les sèries Marvel, no me n'entero gairebé de res. I tampoc és que m'hagin entrat ganes de fer-ho. Bé, una mica sí. Però vaja, tampoc m'ha cridat molt l'atenció. Són històries que es llegeixen i més o menys s'entenen. Algunes veus que són una introducció a alguna cosa més gran. D'altres saps que tenen història al darrera. I algunes, totes dues coses.

No està malament, es pot llegir. Però no és res de l'altre món. 


Recomanable? Home, si segueixes totes les sèries Marvel que es referencien, potser sí. Imprescindible? Diria que inclús encara que segueixis les sèries Marvel referenciades, no.



(http://www.paninicomics.es/web/guest/titulo_detail?viewItem=674616)
(https://drive.google.com/file/d/0B7Asn53dODUDSVJCR2xFZTRNY0k/view?usp=sharing)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada